Hoofdgerechten

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de
schil, gegratineerde aardappelen of pasta.

 


 

 

Vleesgerechten

steak tartaar 19,30 euro
gebakken rundsteak natuur 21,70 euro
gebakken rundsteak met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus)
23,60 euro
gemengde reuzenbrochette natuur 22,90 euro
gemengde reuzenbrochette met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus)
24,80 euro
ribbetjes à volontè met 3 sausjes
tartaar, look, mayonaise 
21,90 euro
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) 26,80 euro
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus
keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus
28,70 euro
gebakken lamskroontje met mosterdsausje en fijne boontjes 34,00 euro
ossenhaas natuur (250 gram) 29,00 euro
ossenhaas bijhorende met saus (250 gram)
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus)
30,90 euro

 

Visgerechten

gegratineerd vispannetje 22,50 euro
scampi met kruidenboter 18,70 euro
scampi in de lookboter 18,90 euro
scampi “zotte mutse” 19,60 euro
gebakken sliptongetjes 26,90 euro
gebakken paling natuur 28,00 euro
paling in ’t groen 30,40 euro
paling provençale 30,40 euro
paling in de room 30,40 euro

 

Vegetarische schotels

toast champignons 15,30 euro
pasta pesto 14,50 euro
vegetarische pasta 14,90 euro
vegetarische schotel met kaaskroket en groenteburger en groentjes 15,70 euro

 

Pasta

fettuccine bolognaise 13,00 euro
fettuccine pesto 14,50 euro

 

Salades

Griekse salade 16,50 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 17,90 euro
salade niçoise met verse tonijn 21,90 euro

 

+ supplement frieten 3,50 euro