Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten,
kroketten, aardappel in de schil of pasta.
Vleesgerechten
steak tartaar |
19,80 euro |
irish rib eye Hereford |
29,00 euro |
irish rib eye Hereford met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) |
31,00 euro |
ribbetjes à volontè met 3 sausjes
tartaar, look, mayonaise |
22,90 euro |
gebakken rundsteak natuur |
22,00 euro |
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) |
24,00 euro |
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) |
28,50 euro |
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) |
30,50 euro |
Visgerechten
Vispannetje met witte wijnsaus en puree |
25,90 euro |
Gebakken sliptongetjes |
27,00 euro |
Gebakken kabeljauw, currysaus en linguine |
25,20 euro |
gebakken paling natuur met slaatje |
29,00 euro |
paling in ‘t groen met slaatje |
31,00 euro |
paling provençale met slaatje |
31,00 euro |
paling in de room met slaatje |
31,00 euro |
Pasta
Spaghetti bolognaise |
14,00 euro |
Scampi zotte mutse met linguine |
19,80 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn |
15,20 euro |
Salades (brood)
Herfstsalade, gebakken witte en zwarte pens |
16,00 euro |
Griekse salade |
16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek |
17,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) |
17,00 euro |
salade niçoise met verse tonijn |
23,00 euro |
+ supplement frieten |
3,50 euro |