Hoofdgerechten

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, 
kroketten, aardappel in de schil of pasta.

 


 

 

Vleesgerechten

steak tartaar 19,80 euro
irish rib eye Hereford 29,00 euro
irish rib eye Hereford met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort)
31,00 euro
ribbetjes à volontè met 3 sausjes
tartaar, look, mayonaise 
22,90 euro
gebakken rundsteak natuur 22,00 euro
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort)
24,00 euro
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) 28,50 euro
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort)
30,50 euro

 

Visgerechten  en MOSSELEN GOUDMERK

mosselen natuur, witte wijn en room (26,50 euro, 27,50 euro en 27,50 euro)

Bouillabaisse met lookbrood en rouille 28,00 euro
gebakken sliptongetjes 27,00 euro
Gamba’s à l’Italienne met rijst 28,50 euro
Gebakken kabeljauw, kerstomaatjes enwitte wijsaus en krieltjes 24,90 euro
gebakken paling natuur met slaatje  29,00 euro
paling in ‘t groen met slaatje 31,00 euro
paling provençale met slaatje 31,00 euro
paling in de room met slaatje 31,00 euro

Pasta

Spaghetti bolognaise 14,00 euro
Pasta zotte mutse (roomsausje, kip, spek, champignon, zongedroogde tomaten) 18,50 euro
Scampi zotte mutse met linguine 19,80 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,20 euro

 

Salades (brood)

Griekse salade 16,90 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 17,90 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 17,00 euro
salade niçoise met verse tonijn 23,00 euro
Caesersalade met krokante kip 20,00 euro
salade gerookte zalm en appeltjes 20,50 euro
salade “Folle” (krokante kip, Serranoham, chorizo, gamba, scampi, rivierkreeftjes, gerookte zalm) 26,00 euro

 

+ supplement frieten 3,50 euro