Hoofdgerechten

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, 
kroketten, aardappel in de schil of pasta.

 


 

 

Vleesgerechten

steak tartaar 19,70 euro
gebakken rundsteak natuur 21,90 euro
gebakken rundsteak met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus)
23,80 euro
gemengde reuzenbrochette natuur 22,90 euro
gemengde reuzenbrochette met bijhorende saus
(keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus)
24,80 euro
ribbetjes à volontè met 3 sausjes
tartaar, look, mayonaise 
22,50 euro
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) 26,80 euro
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus
keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale, kruidenboter, roquefort en choronsaus
28,70 euro
Chateaubriand-Luikse salade,  béarnaise 27,20 euro

 

Visgerechten

gegratineerd vispannetje 24,00 euro
scampi met kruidenboter 18,70 euro
scampi in de lookboter 18,90 euro
scampi “zotte mutse” 19,60 euro
gebakken sliptongetjes 26,90 euro
gebakken paling natuur 28,00 euro
paling in ‘t groen 30,40 euro
paling provençale 30,40 euro
paling in de room 30,40 euro

 

Vegetarische schotels

vegetarische pasta 14,90 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 17,00 euro
Pompoen risotto met mascarpone 19,00 euro

 

Pasta

spaghetti bolognaise 13,90 euro
huisgemaakte lasagne 15,00 euro

 

Salades

Griekse salade 16,50 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 17,90 euro
salade niçoise met verse tonijn 22,50 euro
salade rivierkreeftjes 19,50 euro

 

+ supplement frieten 3,50 euro