Hoofdgerechten

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.


Vleesgerechten

steak tartaar Hereford 20,50 euro
irish rib eye Hereford 29,00 euro
irish rib eye Hereford met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 31,00 euro
ribbetjes à volontè met 3 sausjes (tartaar, look, mayonaise) 22,90 euro
gebakken rundsteak natuur 22,00 euro
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 24,00 euro
Traag gegaarde kamschenkel,tomatensausmet groentjes en puree 24,00 euro
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) 28,50 euro
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 30,50 euro

Visgerechten

Bouillabaisse 28,50 euro
Gebakken sliptongetjes 27,50 euro
gebakken paling natuur met slaatje 31,00 euro
paling in ’t groen met slaatje 33,00 euro
paling provençale met slaatje 33,00 euro
paling in de room met slaatje 33,00 euro

Pasta

Spaghetti bolognaise 14,00 euro
Scampi zotte mutse met linguine 20,10 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,20 euro

Salades (brood)

Griekse salade 16,90 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 17,90 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 17,00 euro
salade niçoise met verse tonijn 23,00 euro
salade met gerookte zalm en appeltjes  22,00 euro
+ supplement frieten 3,50 euro