Hoofdgerechten
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.
Vleesgerechten
steak tartaar Hereford | 21,50 euro |
irish rib eye Hereford | 29,00 euro |
irish rib eye Hereford met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 31,00 euro |
ribbetjes à volontè met 3 sausjes (tartaar, look, mayonaise) | 22,90 euro |
gebakken rundsteak natuur | 22,50 euro |
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 24,50 euro |
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) | 28,50 euro |
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 30,50 euro |
Varkenswangetjes met rodenbach saus, sla en frietjes | 24,90 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 28,50 euro |
Gebakken sliptongetjes | 26,00 euro |
Kabeljauw op vel gebakken,gestoofde prei, drie-peper saus en puree | 27,90 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 31,00 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 33,00 euro |
paling provençale met slaatje | 33,00 euro |
paling in de room met slaatje | 33,00 euro |
Pasta
Spaghetti bolognaise | 15,00 euro |
Scampi zotte mutse met linguine | 20,10 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,50 euro |
Asperges
Aspergesoep met grijze garnaaltjes (VG) | 7,50 euro |
Asperges op z’n Vlaams (VG) | 17,10 euro |
Asperges op z’n Vlaams met krieltjes (HG) | 26,50 euro |
Asperges met op vel gebakken kabeljauw , een bieslooksausje, grijze garnaaltjes en krieltjes | 31,50 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 18,10 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 17,00 euro |
salade niçoise met verse tonijn | 23,00 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |