Hoofdgerechten en suggesties
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, krielaardappelen, pasta of puree.
Vleesgerechten
Steak tartaar á la minute gemalen | 24,00 euro |
Huisgemaakte rundsstoverij | 24,00 euro |
Irish rib eye met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, porto en roquefort) | 33,50 euro |
Gemarineerde ribben | 25,50 euro |
“Zotte Mutse” black-agnus burger | 23,90 euro |
Gebakken filet mignon natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en porto) | 27,90 euro |
Twee persoons côte à l’os (1200 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en porto) | 69,50 euro |
onglet 250gr met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en porto) | 31,00 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 31,00 euro |
Gebakken sliptongetjes | 33,00 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 35,00 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 35,00 euro |
paling provençale met slaatje | 35,00 euro |
paling in de room met slaatje | 35,00 euro |
Vispan (zalm – lotte – tongrol – scampi) | 26.90 euro |
Pasta en burger
Spaghetti van de chef | 16,90 euro |
Pasta scampi diabolique | 23,90 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,90 euro |
Veggie burger , relish , bbq saus , gedroogde ajuin | 21,90 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 17,10 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 21,00 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 20,00 euro |
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten | 22,20 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |
+ supplement mayo, ketchup, … | 0,50 euro |