HOOFDGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIETJES, KROKETTEN OF PUREE, SALADE, MAYONNAISE, SAUS NAAR KEUZE (PEPERROOM, CHAMPIGNON, BÉARNAISE, CHORON OF PORTOSAUS).
VLEES
| RUNDSSTOVERIJ VAN DE CHEF BRUIN BIER – MOSTERD |
26.00 |
| STEAK TARTAAR À LA MINUTE HANDGESNEDEN |
26.00 |
| “ZOTTEMUTSE” BURGER | 25.90 |
| VEGETARISCHE BURGER | 23.90 |
| GEMARINEERDE RIBBEN | 28.00 |
| FILET MIGNON PREMIUM CUT |
31.50 |
| TOMAHAWK (1.2KG) 2 PERSONEN |
83.00 |
| CÔTE À L’OS (1,2KG) 2 PERSONEN |
73.00 |
| ONGLET ENKEL BLEU OF SAIGNANT |
33.00 |
| IERSE RIBEYE (300G) |
36.00 |
| GERIJPT VLEES (ZIE SUGGESTIES – 350G) |
VIS
| BOUILLABAISSE MET LOOKBROOD, KAAS EN ROUILLE |
34.00 |
| SLIBTONGEN 3 STUKS |
36.50 |
| GEBAKKEN PALING NATUUR TARTAARSAUS |
36.50 |
| PALING IN ’T GROEN | 36.50 |
| PALING IN ROOM | 36.50 |
| PALING PROVENÇALE | 36.50 |
| “ZOTTE MUTSE” PALING SAUS OP BASIS VAN WITTE WIJNSAUS, GROENTJES EN GARNALEN |
36.50 |
| VISPAN MET POMME DUCHESSE | 28.00 |
PASTA
| SPAGHETTI BOLOGNAISE VAN DE CHEF | 17.50 |
| PASTA SCAMPI DIABOLIQUE | 24.50 |
| VEGETARISCHE SPAGHETTI | 16.90 |
SALADES (met brood)
| GRIEKSE SALADE | 17.90 |
| SALADE GEITENKAAS – MET SPEK – ZONDER SPEK |
_ 23.00 21.00 |
| SALADE LAUWE BRIE | 23.50 |
SUPPLEMENTEN
SAUZEN
| PEPERROOM, CHAMPIGNON, BÉARNAISE, CHORON, PORTOSAUS | 3.20 |
| MAYONNAISE, KETCHUP, TARTAAR | 0.70 |
SIDES
| FRIETJES, KROKETTEN, GRATIN, PUREE | 3.20 |
| PASTA | 1.70 |
| APPELMOES | 1.50 |
| KOUDE GROENTEN | 2.20 |