Hoofdgerechten en suggesties

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, krielaardappelen, pasta of puree.

Vleesgerechten

steak tartaar Charolais met  garnituren á la minute gemalen 23,70 euro
Huisgemaakte rundsstoverij 23,50 euro
irish rib eye  met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 33,50 euro
ribbetjes à volontè met 1x keuze uit 3 sausjes (tartaar of  look of mayonaise) 24,90 euro
“Zotte Mutse” black-agnus burger 23,50 euro
gebakken filet mignon natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 26,30 euro
 Twee persoons  côte à l’os (1200 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 69,00 euro
onglet 250gr met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 30,50 euro
lamskoteletten gratin – witloof – portosaus 26,50 euro
gebakken kipfilet (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 22,50 euro

Visgerechten

Bouillabaisse 31,00 euro
Gebakken sliptongetjes 32,00 euro
gebakken paling natuur met slaatje 32,00 euro
paling in ’t groen met slaatje 34,00 euro
paling provençale met slaatje 34,00 euro
paling in de room met slaatje 34,00 euro

Pasta en burger

Spaghetti bolognaise 15,50 euro
Scampi diabolique 23,50 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,50 euro
Veggie burger , relish , bbq saus , gedroogde ajuin 21,50 euro

Salades (brood)

Griekse salade 16,90 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 19,50 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 18,60 euro
salade niçoise met verse tonijn 25,00 euro
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten 22,00 euro
+ supplement frieten 3,50 euro
+ supplement mayo, ketchup, … 0,50 euro