Hoofdgerechten en suggesties

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.

Vleesgerechten

Zotte mutse burger (black agnus) , wedges  en garnituur 20,00 euro
steak tartaar Charolais met  garnituren 23,70 euro
irish rib eye 32,50 euro
irish rib eye  met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 34,50 euro
ribbetjes à volontè met 1x keuze uit 3 sausjes (tartaar of  look of mayonaise) 24,90 euro
gebakken rundsteak natuur 24,30 euro
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 26,30 euro
 Twee persoons côte à l’os (1000 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 68,00 euro

Visgerechten

Bouillabaisse 31,00 euro
Gebakken sliptongetjes 30,00 euro
gebakken paling natuur met slaatje 32,00 euro
paling in ’t groen met slaatje 34,00 euro
paling provençale met slaatje 34,00 euro
paling in de room met slaatje 34,00 euro

Pasta

Spaghetti bolognaise 15,50 euro
Scampi zotte mutse met linguine 23,50 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,50 euro

Salades (brood)

Griekse salade 16,90 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 19,50 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 18,60 euro
salade niçoise met verse tonijn 25,00 euro
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten 22,00 euro
+ supplement frieten 3,50 euro
+ supplement mayo, ketchup, … 0,50 euro