Hoofdgerechten en suggesties
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.
Vleesgerechten
Zotte mutse burger (black agnus) , wedges en garnituur | 20,00 euro |
steak tartaar Charolais met garnituren | 23,70 euro |
irish rib eye | 32,50 euro |
irish rib eye met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 34,50 euro |
ribbetjes à volontè met 1x keuze uit 3 sausjes (tartaar of look of mayonaise) | 24,90 euro |
gebakken rundsteak natuur | 24,30 euro |
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 26,30 euro |
Twee persoons côte à l’os (1000 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 68,00 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 31,00 euro |
Gebakken sliptongetjes | 30,00 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 32,00 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 34,00 euro |
paling provençale met slaatje | 34,00 euro |
paling in de room met slaatje | 34,00 euro |
Pasta
Spaghetti bolognaise | 15,50 euro |
Scampi zotte mutse met linguine | 23,50 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,50 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 19,50 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 18,60 euro |
salade niçoise met verse tonijn | 25,00 euro |
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten | 22,00 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |
+ supplement mayo, ketchup, … | 0,50 euro |