Hoofdgerechten en suggesties
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, krielaardappelen, pasta of puree.
Vleesgerechten
steak tartaar Charolais met garnituren á la minute gemalen | 23,70 euro |
Huisgemaakte rundsstoverij | 23,50 euro |
irish rib eye met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 33,50 euro |
ribbetjes à volontè met 1x keuze uit 3 sausjes (tartaar of look of mayonaise) | 24,90 euro |
“Zotte Mutse” black-agnus burger | 23,50 euro |
gebakken filet mignon natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 26,30 euro |
Twee persoons côte à l’os (1200 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 69,00 euro |
onglet 250gr met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 30,50 euro |
lamskoteletten gratin – witloof – portosaus | 26,50 euro |
gebakken kipfilet (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 22,50 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 31,00 euro |
Gebakken sliptongetjes | 32,00 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 32,00 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 34,00 euro |
paling provençale met slaatje | 34,00 euro |
paling in de room met slaatje | 34,00 euro |
Pasta en burger
Spaghetti bolognaise | 15,50 euro |
Scampi diabolique | 23,50 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,50 euro |
Veggie burger , relish , bbq saus , gedroogde ajuin | 21,50 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 19,50 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 18,60 euro |
salade niçoise met verse tonijn | 25,00 euro |
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten | 22,00 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |
+ supplement mayo, ketchup, … | 0,50 euro |