Hoofdgerechten en suggesties

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.

Vleesgerechten

steak tartaar Charolais met  garnituren 23,00 euro
irish rib eye 32,50 euro
irish rib eye  met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 34,50 euro
ribbetjes à volontè met 1x keuze uit 3 sausjes (tartaar of  look of mayonaise) 24,20 euro
gebakken rundsteak natuur 23,80 euro
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 25,80 euro
 Twee persoons côte à l’os (1000 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) 66,00 euro

Visgerechten

Bouillabaisse 29,30 euro
Gebakken sliptongetjes 29,00 euro
gebakken paling natuur met slaatje 31,80 euro
paling in ’t groen met slaatje 33,80 euro
paling provençale met slaatje 33,80 euro
paling in de room met slaatje 33,80 euro
Gebakken keizerbaars (Beryx)  met linquine en spinazie roomsaus (vaste witte vis gelijkend op tarbot, lotte) 32,00 euro

Pasta

Spaghetti bolognaise 15,50 euro
Scampi zotte mutse met linguine 23,50 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,50 euro

Suggesties

Aspergesoep met grijze garnaaltjes (vg) 7,50  euro
Toast gerookte zalm (vg) 18,20 euro
Asperges op z’n Vlaams (vg) 20,00 euro
Asperges op z’n Vlaams met krieltjes 28,20 euro
Asperges met gerookte zalm, mousseline, garnaaltjes en krieltjes 33,50 euro
Salade met lauwe asperges en gerookte zalm, garnaaltjes 28,00 euro

Salades (brood)

Griekse salade 16,90 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 19,00 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 18,10 euro
salade niçoise met verse tonijn 24,50 euro
+ supplement frieten 3,50 euro
+ supplement mayo, ketchup, … 0,50 euro