HOOFDGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET FRIETJES, KROKETTEN OF PUREE, SALADE, MAYONNAISE, SAUS NAAR KEUZE (PEPERROOM, CHAMPIGNON, BÉARNAISE, CHORON OF PORTOSAUS).

 

VLEES

RUNDSSTOVERIJ VAN DE CHEF
BRUIN BIER – MOSTERD
26.00
STEAK TARTAAR
À LA MINUTE HANDGESNEDEN
26.00
“ZOTTEMUTSE” BURGER 25.90
VEGETARISCHE BURGER 23.90
GEMARINEERDE RIBBEN 28.00
FILET MIGNON
PREMIUM CUT
31.50
TOMAHAWK
(1.2KG) 2 PERSONEN
83.00
CÔTE À L’OS
(1,2KG) 2 PERSONEN
73.00
ONGLET
ENKEL BLEU OF SAIGNANT
33.00
IERSE RIBEYE
(300G)
36.00
GERIJPT VLEES
(ZIE SUGGESTIES – 350G)

 

VIS

BOUILLABAISSE
MET LOOKBROOD, KAAS EN ROUILLE
34.00
SLIBTONGEN
3 STUKS
36.50
GEBAKKEN PALING NATUUR
TARTAARSAUS
36.50
PALING IN ’T GROEN 36.50
PALING IN ROOM 36.50
PALING PROVENÇALE 36.50
“ZOTTE MUTSE” PALING
SAUS OP BASIS VAN WITTE WIJNSAUS, GROENTJES EN GARNALEN
36.50
VISPAN MET POMME DUCHESSE 28.00

 

PASTA

SPAGHETTI BOLOGNAISE VAN DE CHEF 17.50
PASTA SCAMPI DIABOLIQUE 24.50
VEGETARISCHE SPAGHETTI 16.90

 

SALADES (met brood)

GRIEKSE SALADE 17.90
SALADE GEITENKAAS
– MET SPEK
– ZONDER SPEK
_
23.00
21.00
SALADE LAUWE BRIE 23.50

 

SUPPLEMENTEN

SAUZEN

PEPERROOM, CHAMPIGNON, BÉARNAISE, CHORON, PORTOSAUS 3.20
MAYONNAISE, KETCHUP, TARTAAR 0.70

 SIDES

FRIETJES, KROKETTEN, GRATIN, PUREE 3.20
PASTA 1.70
APPELMOES 1.50
KOUDE GROENTEN 2.20