Hoofdgerechten
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.
Vleesgerechten
steak tartaar Hereford | 22,00 euro |
irish rib eye Hereford | 29,00 euro |
irish rib eye Hereford met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 31,00 euro |
ribbetjes à volontè met 3 sausjes (tartaar, look, mayonaise) | 23,50 euro |
gebakken rundsteak natuur | 22,50 euro |
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 24,50 euro |
éénpersoons côte à l’os natuur (500 à 600 gram) | 29,00 euro |
éénpersoons côte à l’os (500 à 600 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 31,00 euro |
Varkenswangetjes met rodenbach saus, sla en frietjes | 24,90 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 28,90 euro |
Gebakken sliptongetjes | 28,70 euro |
Gamba Italienne, rijst en paprika | 29,30 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 31,50 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 33,50 euro |
paling provençale met slaatje | 33,50 euro |
paling in de room met slaatje | 33,50 euro |
Pasta
Spaghetti bolognaise | 15,00 euro |
Scampi zotte mutse met linguine | 20,50 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,50 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 18,50 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 17,60 euro |
salade niçoise met verse tonijn | 23,90 euro |
salade met krokante kip en croutons | 22,10 euro |
salade Folle (kip,serrano,chorizio,gamba,scampi,gerookte zalm,grijze garnalen) | 29,80 euro |
Burrata, zamsnippers, tomaat en basilicumolie | 23,00 euro |
salade gerookte zalm en appeltjes | 24,80 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |