Hoofdgerechten en suggesties

Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, krielaardappelen, pasta of puree.

Vleesgerechten

Steak tartaar  á la minute gemalen 24,00 euro
Huisgemaakte rundsstoverij 24,00 euro
Irish rib eye  met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, porto en roquefort) 33,50 euro
Gemarineerde ribben 25,50 euro
“Zotte Mutse” black-agnus burger 23,90 euro
Gebakken filet mignon natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en porto) 27,90 euro
 Twee persoons  côte à l’os (1200 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en porto) 69,50 euro
onglet 250gr met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon en  porto) 31,00 euro

Visgerechten

Bouillabaisse 31,00 euro
Gebakken sliptongetjes 33,00 euro
gebakken paling natuur met slaatje 35,00 euro
paling in ’t groen met slaatje 35,00 euro
paling provençale met slaatje 35,00 euro
paling in de room met slaatje 35,00 euro
Vispan (zalm – lotte – tongrol – scampi) 26.90 euro

Pasta en burger

Spaghetti van de chef 16,90 euro
Pasta scampi diabolique 23,90 euro
Vegetarische spaghetti met quorn 15,90 euro
Veggie burger , relish , bbq saus , gedroogde ajuin 21,90 euro

Salades (brood)

Griekse salade 17,10 euro
salade met lauw geitenkaasje met spek 21,00 euro
salade met lauw geitenkaasje  (zonder spek) 20,00 euro
Salade lauwe brie, appeltjes en walnoten 22,20 euro
+ supplement frieten 3,50 euro
+ supplement mayo, ketchup, … 0,50 euro