Hoofdgerechten
Alle vlees- en visgerechten kunnen geserveerd worden met frieten, kroketten, aardappel in de schil of pasta.
Vleesgerechten
steak tartaar Charolais met garnituren | 23,00 euro |
irish rib eye | 32,50 euro |
irish rib eye met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 34,50 euro |
ribbetjes à volontè met 3 sausjes (tartaar, look, mayonaise) | 23,90 euro |
gebakken rundsteak natuur | 23,80 euro |
gebakken rundsteak natuur met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 25,80 euro |
Twee persoons côte à l’os (1000 gram) met bijhorende saus (keuze uit: béarnaise, peper, champignon, provençale en roquefort) | 66,00 euro |
Konijn met pruimen, sla en frietjes | 27,50 euro |
Visgerechten
Bouillabaisse | 29,30 euro |
Gebakken sliptongetjes | 29,00 euro |
gebakken paling natuur met slaatje | 31,80 euro |
paling in ’t groen met slaatje | 33,80 euro |
paling provençale met slaatje | 33,80 euro |
paling in de room met slaatje | 33,80 euro |
Pasta
Spaghetti bolognaise | 15,50 euro |
Scampi zotte mutse met linguine | 23,50 euro |
Vegetarische spaghetti met quorn | 15,50 euro |
Salades (brood)
Griekse salade | 16,90 euro |
salade met lauw geitenkaasje met spek | 19,00 euro |
salade met lauw geitenkaasje (zonder spek) | 18,10 euro |
salade niçoise met verse tonijn | 24,50 euro |
+ supplement frieten | 3,50 euro |