Beste klanten, vrienden en familie

graag laten wij jullie weten dat we na bijna 18 jaar jullie met veel plezier te hebben ontvangen de zaak hebben overgelaten. Zondag 22 oktober doen we nog het middagservice om dan erna de deuren, waarschijnlijk met een lach en een traan, toe te trekken.Op 8 november zullen de uitbaters van de Cassis op de vrijdagmarkt in Gent hier een hun tweede zaak openen en de Zotte Mutse op dezelfde manier verder zetten. Het is misschien het gemakkelijkste om nog zoveel mogelijk uw nog geldige cadeaubonnen te komen opgebruiken.

Bart en Sophie

  • keuken open van 12 tot 14u30 en van 17u30 tot 20u30
  • keuken doorlopend open van 12u tot 20u30 op zaterdag en zondag
  • sluitingstijd restaurant zotte mutse:  23u30
  • tearoom van 14u30 tot 17u (reserveren niet mogelijk tenzij voor grote groepen)
  • RESERVATIE GEWENST VOOR KEUKEN
  • regelmatig nieuwe menukaart beschikbaar
  • take away nog mogelijk (zie menu take away)
  • maandag en dinsdag zijn onze sluiting dagen